tisdag 3 mars 2009

Idag är Luma pigg-pigg-pigg och hungrig. Jag har ökat på maten så att hon får en ordentlig portion istället för frustrerande 1 matsked. Dietmat är toppen, dietmat på burk gudomligt och risofisk underbart. Jag är ganska sträng med maten annars, torrfoder är det som serveras, så nu tycker Luma att hon kommit till kalashimlen. Lite lekshaping har vi hunnit med också. Alla 4 i en låda. Ganska rymlig låda än så länge, men skall se om vi kan minska ner den till glasslådestorlek.

Luma är svältfödd på roligheter efter helgen, så hon kan tänka sig att göra vad som helst för en liten liten kycklingsmula.

Alla 4 i en låda..

Udo är vår trixguru just nu. Det är han som lärt oss att det kan vara kul attstoppa ner tassarna i lådan. Han kan stå på händer, imponerande pudel. Vi lånade en bild från hans blogg så att alla kan se:

foto: Cecilila Svensson

När vi letade på Udos blogg efter "på händer-bilden" såg vi att vi blivit utmanade av honom för ett tag sedan, det hade vi missat! "Ta en bild nu direkt på ditt nattduksbord och beskriv vad man ser..."


Här Udo är den krassa verkligheten: Böcker i högar som väntar på att bli lästa: deckare, avhandlingar, romaner och klickerträningslydnadsboken (långt ord), anteckningar om Lumas klickerkurs, Lumas kostråd från Blå stjärnan, 1 st blomvas, 2 st klotänger (en skarp och en slö, fråga mig inte varför jag inte slänger den slöa) och 1 ficklampa. På golvet ser man: TV-bilaga, fjärrkontroll, stickpåse och garnvinda...
Och för er som ännu inte visat era nattduksbord..varsågoda, ni är utmanade!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har aldrig riktigt fattat vitsen med det att "gå på låda". Det är ju inte så att man får pinka i lådan, regnar det ute blir man lik förbannat utsläpad. Och stå på händer sen då, det har ju ingen som helst verklighetsanknytning. Det verkar bara vara till för Mattes/Husses egen skull?

Nä nu tar jag och somnar om, det är mittt bästa trick.

/M

Jenny Beckman sa...

Nja inte riktigt bara för husses och mattes skull, Luma tycker att det är jättejätteroligt när vi leker in trix som detta, hon blir lyhörd och glad och tycker att det är kul att vara med mig.

Du kan ju ett jättebra trix Manne, det där när man gömmer sig för husse och får kakor hos polisen?

Anonym sa...

Du menar att hon är så lättlurad ?

Jag får nog ta ett snack med den unga damen vid tillfälle.

Kakor hos Polisen eller skinka i köket hos en tant på Asperögatan är inget tricks. Det är en medfödd begåvning!

/M

Anonym sa...

Aha, en utmaning till, den ska genast antas!