lördag 3 oktober 2009

juck och besök


Nipper var här en timme igår när hans matte var ute på ett ärende. De busade som galna och jag tror att Anne fick en rätt så slak valp med sig hem igen.





Det juckas rätt mycket här hemma just nu. Jag vet inte om det kanske är det allra sista ur skendräktigheten som liksom juckas ut...det verkar så. Hos föräldrarna har Rose-Marie "valpar" och vaktar sin korg. Luma verkar inte det minsta intresserad av bebisar som tur är. Juck-juck-juck för att sen trilla ihop i en trött hög...

Idag är det iallafall 2:a gången på lydnadskursen. Roligt, tyvärr ösregnar det.. det skall bli spännande att se hur det går med 2 frusna gårdshundar. Jag har plockat fram täcket för säkerhets skull, tycker nog egentligen att det är för tidigt med täcke, men vad ska man göra när hunden fryser så den skakar...Det blir täcke på.

2 kommentarer:

Lina sa...

Cärla är nu välutrustad för vintern, täcken både mot regn, kyla och med massor av bra reflexer. Det är nog bara så att vi med gårdshundar får acceptera att våra hundar är tämligen dåligt utrustade mot vår svenska vinter. Än så länge är det den ENDA nackdelen jag upplevt med rasen!!! Allt annat är bara postivit.

Myran o Matte sa...

Så klart hon skall ha täcke på sig. Ruskhöst har det ju blivit med besked!