tisdag 15 september 2009

Till helgen skall Luma och jag på inofficiell utställning i Partille. Det kan gå hur som helst med lilla smalfia, det känns skönt att det är inofficiellt just nu, vi behöver öva oss lite. En hunddag med fika i termos och massa snygga hundar ser vi fram emot. Roligt.
Jag fick se en bild på hennes syster Lilli nyligen, Lilli bor kvar hos uppfödarMartina. Hon hade blivit så himla fin i kroppen, vuxit på sig massor i sommar! När jag träffade henne sist på Boråsutställningen, då var hon mindre än Luma. Jag hoppas att Luma kommer efter, bröstkorgen har börjat sjunka ner och midjan är jättesmal just nu. De kommer från en ganska sent utvecklad familj har jag hört, vi får se. Söta är de hur som helst.

Systrarna i skuggan på Boråsutställningen.

3 kommentarer:

Myran o Matte sa...

Skall bli spännande att se vad domaren tycker om lilla damen till helgen. Håller alla tummar och önskar er många rosetter.

King sa...

@Vi håller tummarna för bra väder & placering!!!!

Det är obehagligt när dom ryker ihop, försöker tänka på det innan dom får ngt gott, men nu låg dom nog bara för nära varandra, fick dom för sig...

Lycka till i helgen!

Rosafira sa...

Åh ska ni "Hem" till mig?? jag ska inte ställa, men funderar skarpt på att besöka utställningen. Vet du vilken tid ni ska va i ringen??