söndag 3 maj 2009

Party-party


Party-säsongen har börjat i Sjöbergen där vi brukar gå vår morgonpromenad. Luma var något konfunderad när det helt plötsligt var storparty mitt på stigen.... De hade gjort det rätt så fint med flaggor och vimplar, diskjockeybås, såpbubblemaskiner mm. Där var fortfarande ett gäng kvar och dansade när vi passerade. Det blir en ganska knäpp krock när man kommer med sin hund, köttbullar i handen och leksaksråtta i fickan och man går rakt genom dansande partyklädda lite småfulla ungdomar...Troligtvis har de haft en fantastisk partynatt i det vackra vädret, man ser solen gå ner i havet från deras "dansarena".
Tyvärr såg det ut som det var mycket glaskross och det är ju mindre kul...

En ny målning på pannhuset Röda sten som var fin tycker jag.

4 kommentarer:

Enzo of Vallentuna sa...

Hej Jenny! Tack för peppande kommentarer i min blogg. Alla fyra benen är återigen i backen och jag rejsar runt som vanligt!

// Sheltien Enzo gnm Anna

King sa...

"Partysäsongen" har börjat här också...håller med glaskross är så trist, alltid lika rädd att ngn ska skära sig. Önskar att människorna vore lika bra på att plocka upp efter sig som vi hundägare är på att plocka upp efter våra hundar...
Mina barn har pratat om "Håll naturen ren" i skolan och vår tids klistermärken har ersatts av -tatueringar! Sonen ber folk plocka upp skräpet efter sig när vi går på promenader...

Förra sommaren simmade King ut efter änderna....

Myran o Matte sa...

Party i all ära men hugaliga för en massa glas! Myran hade nog skällt ihjäl sig om det var hon som hade gått den promenaden (hon är en riktig fegis)

Ulrika sa...

Ja, Rosas valpmage är väldigt mysig! Ja, ungdomarna hade säkert kul, synd bara att de ska skräpa ner med glas bara...