tisdag 29 december 2009

Redo för kylan!



Egentligen hade jag tänkt vänta till My Dog med att köpa ett nytt täcke... Men eftersom köldknäpp utlovats och Luma vuxit ur de andra täckena så shoppade jag idag istället. Åkte till Huveröds först, men tyckte att priset var lite väl högt (hade kollat priser på nätet innan) så jag åkte till GG:s nere på stan istället. Där kostade samma täcke 170 kr mindre! Ibland lurar man sig med att tro att de stora butikerna utanför city alltid är billigast :(

6 kommentarer:

Hot Hippi sa...

Såå fin hon blev.Vad bra den satt.
Ja gott att ha nu. Bra att veta att kolla runt lite mer om det är så stora prisskillnader.
Mina är inte så förtjusta att sätta på rocken men när den väl är på så är det ok.Får alltid ha en godis beredd när huvudet är igenom!

cecilia sa...

Säg till om du vill ha några Oddo-tabletter.

Myran o Matte sa...

Wooops sa hon som alltid trodde det var billigare med de större butikerna. GG:s är förövrigt en väldigt mysig affär med oerhört kunnig innehavare, tänker då främst på foder. Hur som helst blev ju Luma väldigt fin i sitt nya täcke.

Cam sa...

Hej! Fint täcke! Jag köpte ett Hurtta täcke till min gårdis förra året, de är bra och snygga! Det är bra kolla runt lite, priserna varierar massor ibland=) Hoppas voffsen blir nöjd nu=)/Cam oh Alvin

King sa...

Så snyggt!

Pompe har en Hurtta som vi använt sporadiskt i 9 år ser ut som nytt.

Bra att det går att göra prisjämförelser innan, det behöver ju inte billigare om man måste åka långt.

Vi syns nästa vecka!
Gott Nytt År!

Y sa...

Vilket härligt täcke!! Och visst kan det vara billigare på små ställen; letade överallt efter ett bra pris på nya kameran, men billigaste på Pricerunner var 8 750 kr, och så fanns den på rea på Ahlséns i lerum för 5 995!! Grymt! =)