måndag 28 december 2009

Fika och dunder


Vi har haft värsta fikaeftermiddagen. Så himla mysigt. Först kom Udo och Cartman och fikade. Vi åt pepparkakor och Cartman bet av benet på Lumas busmus. Udo satt i sin mattes knä hela tiden.
När de hade gått dröjde det inte länge förrän Felix matte kom förbi. Hon hade problem med en stickning och behövde lite hjälp med det. Vi stickade och åt godis, massa godis. Felix kunde inte följa med för han har precis blivit kastrerad och skall inte träffa så snygga tjejer just nu...

Sen skulle vi följa Felix matte en bit på vägen och då hade idioterna börjat nyårssmälla! Jätteraketer, dunder och explosioner, och såklart en skiträdd Luma som paddlade sig hem över trottoaren. Jag hatar att man verkar få smälla hursomhelst - närsomhelst.
Som tur att vi hann busa av oss ordentligt med Rose-Marie på dagen idag för mer promenad blir det nog inte med kriget utanför...


2 kommentarer:

Myran o Matte sa...

Sorry att ditt sista inlägg i gästboken raderades ut av någon anledning som jag inte förstår.
Blev man fikasugen efter att ha läst det här? Absolut! Satte bums på en kopp kaffe och därtill pepparkakor i massor, tack för de kalorierna!
Hoppas att ni kommer att överleva nyårsafton. Låter inte så hoppfullt om de redan har börjat smälla. Önskar er ett gott slut (som funkar för Luma) och ett toppenbra nytt år!

Myran, Nikki och Matte Eva

Frida sa...

Vilken fin blogg du har(bloggar, har även kollat in den andra)! Fina bilder på Luma! Blev lite sugen på att komma och sticka i ditt kök!