söndag 20 december 2009

Ännu kallare.

Idag blev det en lite oplanerad spårvagnstripp. Jag hade klätt mig alldeles för dåligt på morgonpromenaden, så efter ett par km frös jag så himla mycket att fick ta spårvagnen hem igen. Så väldans korkat att inte ta på sig långkalsonger. Mössan och raggsockarna var på men dåligt med värme på benen. Dumt.

Luma tyckte att det var jätteotäckt denna gången också, hon gjorde t o m ett desperat litet pip som gjorde att de övriga passagerarna tittade förebrående på mig, som om jag gett henne ett nyp eller ngt. Det gjorde jag alltså inte.

Vi åkte i ungefär 10-12 min och jag tycker nog att hon lugnade sig lite sista biten.



Väl hemma skulle vi bara äta lite frukost och ge oss av till ateljén och jobba lite. Tänkte att det var väl lika bra att fortsätta, så vi tog spårvagnen dit också. Bara 2 hållplatser, kanske 2-3 minuter, men nu får vi faktiskt se till att ordna det här. Man kan inte bo i Göteborg och vara rädd för att åka spårvagn. Jag tyckte iallafall att det nog kanske gick lite bättre när vi åkte andra gången, då fick hon testa att gå av den själv och det var ingen panik när hon väntade på att dörrarna skulle öppnas.


2 kommentarer:

Myran o Matte sa...

Hmm, jag förstår faktiskt Luma. Hela grejen måste ju te sig ganska vidrig för liten söt hund! Vad gör inte vi elaka människor för att socialisera våra vovar. Ett tips till dig Luma - bit någon i benet nästa gång du åker spårvagn - det är upplyftande för självkänslan.

Nu skall det framföras ett rungande TACK för gristipset! Arken kunde förse hela västra sverige med grisar - hurra!

Y sa...

Det ger säkert med sig, förr eller senare vänjer de ju sig. Jag minns när Banza kom hit, 10 mån och bara van vid en liten ort i Skåne - hon darrade och kröp ihop bara vi hörde spårvagnar på 50 m håll! Men det var bara att köra på, och idag lägger hon sig lugnt ner när vi åker vagn. =)