måndag 24 augusti 2009

Spöken



Vi är i Lerum och hundvaktar Rose-Marie idag. Luma tyckte det var roligt att komma hit, hon sprang ut i hagen och hälsade på hästarna! Hon känns helt bra i magen nu, hur lycklig blir man inte när det äntligen börjar komma fasta korvar!!! Nu håller vi på med nästa process - att gå över från den jättesmaskiga dietmaten till vår vanliga mat - tråkiga torrfodret. Det kan ta sin tid att få torrfodret att smaka bra igen..



Vi är väldigt spökiga just nu. En skottkärra på fel ställe och vi dööör av skräck. Ganska tröttsamt faktiskt. Men det går ju över. Primus var spökig mycket tidigare har jag för mig, men Luma har varit lite sen i det mesta och Primus var tidig. Men jag är stolt över henne när vi går på landgången till Kosterbåten som består av gallernät. Hon reagerar inte det minsta, de flesta hundar får riktiga spagettiben på den. Skönt att lite miljöträning har satt sig.

3 kommentarer:

Emelie och Elsa sa...

Skönt att Luma är bättre! Var försiktig med gallernäten bara - det är på sådana Elsa har fått båda sina klokapselbrott.

Kram.

King sa...

Håller med jag också, skönt att Luma är på bättringsvägen! Tänk att man kan bli så glad för lite skit i rätt form!
CK eller inte så är han bäst! Hur det går på utställning är bara en liten del av hunddagarna. Vardagen är det vktigast!!!!

cecilia sa...

Byt till färskmat istället - det ger hårda fina korvar varje dag!