fredag 7 maj 2010

Det var så synd att jag varken hade kamera eller mobil med mig på lunchpromenaden idag. LabbeAda var med, vi åkte till Änggårdsbergen och gick en valplagom promenad. Där finns en tjärn med änder i och Luma fullkomligt kastade sig ut i vattnet och simmade efter änderna. Flera gånger. Ada studsade upp och ner vid kanten efter Luma. Sen avslutade Luma med tillhörande race upp i skogen ner genom leran. Var lite orolig för Adas mattes bil ett tag, men Luma gned av den värsta skiten på mig så det gick nog hyfsat med fina bilen.
Innan Luma kastade sig i vattnet var hon blodig över hela ryggen från Adas mun, lösa tänder i hela munnen på den svarta nu.

2 kommentarer:

Myran o Matte sa...

Woops har hon blivit fågelhund också? Hmm, kanske skall låna ut Nikki så kan hon lära Luma lite apportering av and också när ni ändå är i farten.

Jenny Beckman sa...

Du Myran, hon simmade för allt vad tygen höll, men änderna bara paddlade hånfullt åt sidan.. Jag var riktigt impad, trodde inte att hon hade en racersimstil, men det fanns tydligen en extra växel där med...