onsdag 28 april 2010


Det blev både bra och dåligt på GMBK igår. När vi kom upp möttes vi av en ledsen Cecilia och en ynklig Udo på 3 ben. Udo hade satsat som aldrig förr och for som en raket över A-hindret och bröt en klo på nervägen. Stackars Udo.
De andra hundarna fick dock träna lite. Luma tyckte att det var jätteroligt alltihop, träffa Elsa, busa med Ninjafisen och brottas med Cartman. Och träna också såklart. Vi svänger och försöker jobba på att STÅ! betyder att man stannar! och inte stannar i en halv sekund för att sen smyga framåt..
Mot slutet small det av typ 3 skott från skjutbanan. Luma blev stel och tvärvände mot bilen. Hörde inga mer skott efter det, men Luma ville verkligen bort från planen. Hon åt några godisbitar och jag försökte få lite kontakt och sen fick hon gå in i bilen där hon är trygg.
Vet inte hur jag skall göra med detta... Tidigare har hon kunnat skilja på nyårsraketer och skott, men nu plötsligt verkar det vara samma sak...

2 kommentarer:

Skogsstjärna sa...

trist med klo och skott...

Det finns ju särskilda skottränings-cd:ar, de kan du kanske prova att köra hemma, men låg volym och sedan allt högre efterhand...
Viktigt är att man själv som förare inte bryr sig, utan tränar, leker som vanligt under skotten. Bara fortsätter kampa osv.

King sa...

Grattis i efterskott!!! Rosa tennisboll - Perfekt tjejpresent!

Stackars Udo och Luma. Har tyvärr inget bra tips, men funderar på om det finns tidpunkter då dom inte skjuter och kanske passa på och bara ha superkul, så att det blir positivt och sen nästa gång jobba vidare? Eller plocka fram tuben, den har ju funkat förr?!!